روش های تشخیص محتوای کپی

تشخیص محتوا کپی (انواع روش های تشخیص کپی بودن متن)

Rate this post

یکی از مهم‌ترین مواردی که در تولید محتوا برای وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی باید به آن دقت کنید، بحث یونیک و منحصربه‌فرد بودن آن مطلب است.حالا شاید با خود بگوید مگر محتوای کپی شده به روند رشد کسب‌وکار ضرر می‌رساند؟

در پاسخ به این سؤال باید بگویم بله؛ شما اگر هیچ محتوای تولید نکنید خیلی بهتر است تا محتوای کپی شده را در صفحه خود منتشر کنید.
در این مقاله با ما همراه باشید تا ‌علاوه بر درک اهمیت عدم استفاده از محتوای کپی، شما را با ابزارهای تشخیص کپی بودن محتوا نیز آشنا کنیم.

محتوای کپی چیست؟

محتوای کپی چیست؟
محتوای کپی میتواند بدترین مخرب برای از دست دادن جایگاه شما در بین موتورهای جست و جو باشد.

 

محتوای کپی شده یا Duplicate Content محتوای است که از مقاله دیگران کپی شده باشد؛ حالا می‌تواند این محتوا کاملاً همسان، یا نزدیک به آن باشد. توجه داشته باشید محتوای کپی می‌تواند بدترین مخرب برای کسب‌وکار شما باشد.

پیشرفت گوگل در تشخیص محتوا کپی چطور اتفاق افتاد؟

رشد رتبه در گوگل با محتوای کپی

اگر بخواهیم کمی ریزبینانه بررسی کنیم، باید بگویم گوگل یک کسب‌وکار است و دیگر کسب‌وکارها در آن جای گرفته‌اند. در واقع گوگل یک شرکت بزرگ که کسب‌وکارهای جزئی را در خود جای‌ داده است. پس این شرکت منسجم برای این که بتواند بقای خود را حفظ کند باید هوشیارانه عمل کند. گوگل با طراحی الگوریتم و آپدیت کردن روزانه آن، توانسته سایت‌های که قصد دارند آن را دور بزنند را از میدان خارج کند.

این نکته را هم دقت کنید، از آنجایی‌که این پلتفرم یک مرجع معتبر برای همگان است؛ نمی‌آید اعتبار خود را با انتشار هر مطلبی زیر سؤال ببرد. البته این موضوع را هم توجه داشته باشید، محتوای کپی‌برداری نمی‌تواند مخاطب را درگیر کند و برای شما کارآمد نیست.

چگونه گوگل متوجه کپی بودن مقاله می‌شود؟

با متولد شدن الگوریتم پاندا، این موتور جست‌وجو توانسته بسیار پرقدرت‌تر از قبل محتوای کپی را از محتوای یونیک تشخیص دهد. در واقع الگوریتم پاندا به‌صورت مستقیم بر نحوه تولید محتوا نظارت دارد. این الگوریتم مسئولیت‌های همچون سنجش میزان حضور کاربر در وب‌سایت، تشخیص مطالب مفید و کاربرپسند و… را بر عهده دارد. پس با این تعاریف باید بیشتر از قبل به مبحث تولید محتوا دقت کنید.

محتوای کپی چه تأثیری بر سئو و موتورهای جستجو دارد؟

تاثیر محتوای کپی بر موتورهای جست و جو

خب تا اینجای مقاله احتمالاً متوجه اثرات منفی محتوای کپی شده باشید؛ اما اگر بخواهیم به‌صورت موردی به تأثیرات آن اشاره کنیم می‌توانیم موارد زیر را نام ببریم.

  • دریافت رتبه منفی از الگوریتم‌های موتور جست‌وجو و دریافت سئو منفی
  • عدم اعتماد افراد
  • عدم دریافت مخاطب
  • حذف قطعی کسب‌وکار در بین سایر رقبا
  • هدر رفتن زمان، انرژی و هزینه
  • ازدست‌دادن رتبه
  • و…

تشخیص محتوای کپی شده

روش های تشخیص محتوای کپی

برای تشخیص محتوا کپی از محتوای یونیک، روش‌های گوناگونی مانند استفاده از ابزارها، سایت‌ها و… وجود دارد.

روش اول: یکی از ساده‌ترین روش‌های تشخیص محتوای کپی این است که قسمتی از آن را (مثلاً یک پاراگراف یک یا دوخطی) کپی کنید و در قسمت URL مرورگر خود الصاق کنید. این‌گونه موتور جست‌وجو تمام موارد مشابه و نزدیک به مطلب موردنظر شما را برایتان به‌صورت لیستی به نمایش در می‌آورد.

معایب:

  1. از دقت کافی برخوردار نیست.
  2. از نظر تعداد کاراکتر محدودیت دارد.

روش دوم: استفاده از ابزارهای تشخیص کپی بودن متن

نحوه کار در این روش هم تقریباً مشابه مورد قبل است، فقط به‌جای الصاق در قسمت URL مرورگر، باید آن را در قسمت مشخص شده سایت موردنظر الصاق کنید.

اکثر این سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها به‌صورت رایگان طراحی شده است که این موضوع می‌تواند مزیتی برای این ابزارها باشد. در ادامه چند تا از بهترین ابزارهای تشخیص محتوای کپی را به شما معرفی می‌کنیم.

نرم افزار و سایت تشخیص کپی بودن متن

ابزار تشخیص محتوا کپی

 

  1. plagscan: سایت plagscan به‌صورت تخصصی به بررسی کپی نبودن محتوا می‌پردازد.
  2. edubirdie: این سایت از ظاهری زیبا برخوردار است و به‌جرئت می‌توان آن را یکی از بهترین ابزارها در این حوزه نام برد.
  3. Article checker: اگر می‌خواهید از کپی نبودن مقاله انگلیسی مطمئن شوید، این سایت انتخاب مناسبی برای شما است.
  4. این ابزار تشخیص شباهت مقاله را با دیگر مقالات برعهده دارد.
  5. duplichecker: استفاده از خدمات این سایت برای یک‌بار به‌صورت رایگان است و نیاز به ثبت‌نام در آن ندارید؛ اما این نکته را توجه داشته باشید، برای استفاده محدودیت در تعداد کاراکتر دارید.
    برای ثبت‌نام در این سایت کافی است بر روی Signup کلیک کرده، تا به صفحه ثبت‌نام وارد شوید. در این صفحه باید اطلاعاتی که از شما می‌خواهد را به درستی وارد کنید و آنها را تأیید کنید. بعدازاین مرحله ایمیلی که در سایت Duplichecker وارد کردید را چک کنید و صحت ایمیل خود را تأیید کرده تا ثبت‌نام شما تکمیل شود و دوباره به صفحه اصلی برگردید تا بتوانید محتواهای متنی خود را از نظر تکراری بودن بررسی کنید.

معایب:

عدم قابلیت بررسی لینک

siteliner: این وب‌سایت جزء یکی از بهترین و در عین‌حال قدیمی‌ترین ابزارها است که 250 صفحه از وب‌سایت شما را مورد بررسی قرار می‌دهد.siteliner لینک‌های اشتباه و یا خراب را تشخیص می‌دهد. همچنین درصد محتوای تکراری استفاده شده وب‌سایت در مقایسه با محتوای تکراری متوسط استفاده شده در سایر وب‌سایت‌ها، درصد محتوای عادی و محتوای خاص و اورجینال، تعداد کلمات متوسط موجود در هر صفحه و مقایسه با متوسط کلمات در صفحات وب‌سایت‌های دیگر، تعداد متوسط لینک‌های داخلی در هر صفحه، بررسی سرعت لود شدن صفحات و مقایسه با آمار متوسط بقیه سایت‌ها را بررسی می‌کند.

معایب:

این ابزار علاوه بر مزایای گفته شده دو عیب نیز دارد.

  • عدم بررسی یک لینک به‌صورت جداگانه
  • امکان بررسی متن را ندارد.

copyscape: این ابزار هم برای تشخیص محتوا کپی بسیار کارآمد هست. استفاده از خدمات این سایت به‌صورت رایگان است. برای اینکه بتوانید سایت موردنظر را بررسی کنید کافی است، آدرسurl آن را کپی و در کادر مربوطه الصاق کنید.

معایب:

  • عدم توانایی بررسی متن
  • عدم نمایش قسمت‌های مشابه محتوا

similar page check: با استفاده از این ابزار می‌توانید درصد تشابه دو url را به دست آورید. برای استفاده از آن کافیست آدرس URl اول را در کادر Enter First URL و آدرس URl دوم را در کادر Enter second URL وارد کنید و سپس روی گزینه‌ی submit کلیک کنید تا درصد تشابه بین دو صفحه‌ای که وارد کرده‌اید را به دست آورید.

معایب:

  1. عدم توانایی بررسی متن و فایل متنی

Smallseotools: یکی از ابزارهای کارآمد دیگر Smallseotools است.

البته دو ابزار hostiran ، upseo جهت تشخیص کپی نبودن محتوای فارسی بسیار کارآمد است. سایت‌ها و ابزارهای که معرفی کردیم در بین کاربران از محبوبیت بالایی برخوردار می‌باشد؛ چرا که استفاده از آن بسیار ساده است. اما ابزارهای گفته شده به همین‌جا محدود نمی‌شود.

سایر ابزارهای تشخیص محتوا کپی

ابزار تشخیص محتوا کپی

  • Textdiff
  • Diffnow
  • Diffchecker
  • anticutandpaste
  • seoabzar
  • scanmyessay
  • ithenticate
  • effectivepapers
  • dustball
  • academicplagiarism
  • Plagscan
  • Turnitin
  • text-compare
  • plagiarismsoftware
  • plagiarism-detect
  • seoreviewtools
  • Paperrater
  • Plagiarism Checker
  • copywritely
  • EduBirdie
  • text-compare
  • articlechecker
  • seoreviewtools
  • Paperrater
  • و…

در مورد تشخیص کپی بودن محتوای تصویر باید از چه روشی استفاده کنیم؟

در-مورد-تشخیص-کپی-بودن-محتوای-تصویر-باید-از-چه-روشی-استفاده-کنیم؟

 

برای تشخیص کپی محتوا تصویری باید در قسمت image سایت گوگل یا آدرس https://image.google.com تصویر موردنظر خود را آپلود کنید. اگر تصویر از سایر سایت‌ها کپی شده باشد، در این قسمت می‌توانید آن را مشاهده کنید. همچنین از این روش می‌توانید موارد مشابه به تصویر موردنظر خود را مشاهده کنید.

چگونه محتوای یونیک تولید کنیم؟چگونه محتوای یونیک تولید کنیم؟

 

شاید با خود بگوید تولید محتوای یونیک خیلی سخت است. در پاسخ به این سؤال باید بگویم درست است تولید این نوع محتوا کار دشواری است؛ اما تولید محتوای کپی شده علاوه بر اینکه، کار کاملاً بی‌ارزشی هست و غیر از هدردادن وقت، هزینه و رتبه، هیچ‌چیز دیگری برای شما به ارمغان نمی‌آورد.

برای اینکه دچار کپی نویسی نشوید در ادامه راهکارهای برای شما ارائه می‌دهیم تا بتوانید با استفاده از آن محتوای منحصربه‌فرد تولید کنید.
شما برای تولید محتوای یونیک می‌توانید از دو روش استفاده کنید.

روش اول: تولید محتوا توسط صاحب کسب‌وکار

برای این کار شما باید به‌صورت گسترده مطالعه و پژوهش انجام دهید. توجه داشته باشید برای پژوهش فقط به منابع فارسی‌زبان یا یک سایت و مرجع اکتفا نکنید و در سایت‌ها، کتاب‌ها، منابع انگلیسی و… مطالعه انجام دهید. در واقع تولیدکننده محتوا موظف هست تمام مواردی که مرتبط به محصول یا خدمات هست را بداند و برای آن محتوای اصولی تولید کند.

برای این کار می‌توانید به‌صورت روزانه در سایت‌ها و مقاله‌های معتبر و کتاب‌ها مطالعه انجام دهید. همچنین می‌توانید سایت‌های که خدمات و محصولات مشابه شما را ارائه می‌دهند به‌اصطلاح رقبای پروپاقرص شما هستند را بررسی کنید، در قسمت نظرات و سؤالات افراد مشکلات و علامت سؤالات ذهن مشتریان را پیدا کنید و نسبت به برطرف‌کردن آن تولید محتوا انجام دهید.

نکته مهم که باید دقت کنید این است که مطالبی که می‌خوانید را ابتدا به‌صورت کامل درک کنید و سپس با چکیده و عصاره آن محتوا تولید کند.

به عنوان مثال شما از روی یک پاراگراف می‌خوانید و حاصل ذهن خود را روی کاغذ براساس قواعد درست‌نویسی و سئو یادداشت می‌کنید، این‌گونه توانسته‌اید محتوای غیرکپی تولید کنید. توجه داشته باشید محتوای انگلیسی را اگر به فارسی ترجمه کنید و مستقیم در وب‌سایت خود منتشر کنید، این مقاله از نظر گوگل فاقد ارزش و اعتبار است.

بنابراین، اساساً قبل از این که یک وب‌سایت گزارش کپی‌رایت کند، ربات‌ها و الگوریتم‌های گوگل متوجه بی‌ارزش بودن آن محتوا می‌شوند. پس به شما پیشنهاد می‌کنیم بعد از ترجمه، مقالات را بازنویسی کنید.

نکته مهمی که باید بدانید رعایت اصول نگارشی و درست‌نویسی است که اگر این موارد را رعایت نکنید، اصلاً نمی‌توانید جایگاه ویژه‌ای از موتورهای جست‌وجو، همچنین مشتریان خود دریافت کنید. اصول نگارش در محتوای متنی، تصویری، صوتی و پادکست متفاوت است که برای درک بهتر آن می‌توانید مقاله تولید محتوا چیست؟ را مطالعه کنید.

روش دوم: برون‌سپاری محتوا

حالا شاید برای شما سؤال پیش بیاید برون‌سپاری محتوا یعنی چه؟ برون‌سپاری محتوا یعنی شما سفارش تولید محتوا خود را در آژانس‌های تولید محتوا مانند محتوا هفت ثبت کنید. این‌گونه محتوای شما توسط نویسندگان خبره تولید و ویرایش می‌شود.

البته برون‌سپاری محتوا مزایای دیگری هم مانند صرفه‌جویی در وقت، سرعت بالای تولید محتوا، رعایت اصول سئو و همچنین رعایت تمام قواعد مرتبط به هر نوع محتوا را دارد که این موضوع می‌تواند علاوه بر مطمئن بودن عدم کپی محتوا، رتبه و جایگاه شما را در بین موتورهای جست‌وجو ارتقا دهد.

کپی محتوا از سایتی که دامنه‌اش معلق شده، امکان دارد؟

کپی-محتوا-از-سایتی-که-دامنه‌اش-معلق-شده،-امکان-دارد؟

شما ممکن است محتوایی را از یک وب‌سایت کپی کرده باشید و پس از گذشت یک مدت سایت موردنظر بسته شده باشد.

حالا اینجا از خود می‌پرسید آیا محتوایی که قبلاً کپی کرده‌ایم را در سایت خود منتشر کنیم یا نه؟

برای این کار باید ببینید دامنه سایت از دسترس خارج شده است. برای این منظور باید آدرس صفحه که محتوا در آن قرار داشته را به‌صورت زیر در قسمت url مرورگر خود وارد کنید.

ابتدا آدرس صفحه موردنظر به‌صورت کامل site:

به‌عنوان‌مثال:

site: https://mohtava7.com/what-is-content-production/

اگر صفحه سایت موردنظر را گوگل پیدا کرد، شما نمی‌توانید محتوا را کپی کنید، اما اگر نوشت همچنین صفحه یافت نشد، می‌توانید محتوا را کپی کنید.

با کپی‌برداران محتوا چه رفتاری داشته باشیم؟

با کپی‌برداران محتوا چه رفتاری داشته باشیم؟

  1. با صاحب وب‌سایتی که محتوای شما را منتشر کرده تماس بگیرید و از او بخواهید محتوای شما را پاک کند یا شما را به‌عنوان منبع اصلی معرفی کند.
  2. گزارش سايت متخلف به گوگل

اگر سایتی محتوای کپی در سایت خود منتشر کند کافی است در قسمت url مرورگر خود آدرس https://www.google.com/webmasters/tools/legal-removal-request?hl=en&pid=0&complaint_type=1
را سرچ کنید. در صفحه باز شده باید فیلدهای خواسته شده را به زبان انگلیسی پر کنید و مستندات خود جهت اثبات کپی بودن محتوا را در اختیار آن قرار دهید.

 

  • در قسمت Identify and describe the copyrighted work ، دقیقاً باید توضیح دهید که چرا url های موردنظر شما کپی هستند و چرا شما صاحب اصلی آن هستید؟ در واقع باید مستنداتی را به گوگل ارائه دهید تا گوگل بتواند تشخیص دهد که شما صاحب اصلی نوشته هستید.
  • در قسمت Where can we see an authorized example of the work باید url صفحات خودتان که توسط دیگران کپی شده است را قرار دهید. توجه داشته باشید نباید چند موضوع مختلف را در یک گروه گزارش دهید.
  • در قسمت Location of infringing material ، آدرس صفحات کپی‌ را قرار دهید.
  • سپس بر روی دکمه پذیرش قوانین و مقررات آن کلیک کنید تا شکایت شما ثبت شود.

 

گزارش محتوا کپی

توجه داشته باشید در قسمت signed on this deta of تاریخ را به‌صورت میلادی وارد کنید.

 

روش تشخیص گزارش از وب‌سایت ما در خصوص کپی محتوا

 

روش تشخیص گزارش از وب‌سایت ما در خصوص کپی محتوابرای اینکه مطمئن شویم از سایت ما شکایتی در مورد کپی محتوا ثبت شده یا نه باید آدرس دامنه خود را در سایت https://www.lumendatabase.org/ سرچ کنید.

آنچه دریافتیم

در این مقاله محتوا هفت با روش‌های تشخیص محتوای کپی و اثرات مخرب آن آشنا شدیم. با توجه به این اثرات مخرب دریافتیم که تشخیص محتوای کپی از اهمیت زیادی برخوردار است. پس می‌توانید خیلی راحت با استفاده از روش‌های تشخیص محتوای کپی که در بالا توضیح دادیم محتوای کپی را از محتوای یونیک تشخیص دهید.

همچنین می‌توانید با توجه‌ به دو روش تولید محتوا از این ابزارها استفاده مفید داشته باشید؛ حالا شاید بپرسید چگونه؟

اگر شما خودتان قصد دارید محتوا تولید کنید باید مراقب باشید از محتوای دیگران کپی نکنید. اگر محتوای خود را برون‌سپاری کرده باشید می‌توانید با استفاده از روش‌های گفته شده، محتوای تولید شده را بررسی و از یونیک بودن آن مطمئن شوید.

توجه داشته باشید تولید محتوای یونیک و بر اساس اصول سئو امری ضروری برای حفظ بقای وب‌سایت کسب‌وکارتان می‌باشد. پس می‌توانید محتوای خود را به پلتفرم تولید محتوای محتوا هفت سفارش دهید و با خیال آسوده و در سریع‌ترین زمان، محتوای غیر کپی و منحصربه‌فرد تحویل بگیرید.

سؤالات متداول:

  1. محتوای کپی چیست؟
    محتوای کپی یا Duplicate Content به محتوای همسان یا مشابه با محتوای دیگر گفته می‌شود. فرقی هم ندارد این محتوا در دو وب‌سایت قرار داشته باشد یا یک وب‌سایت و دو صفحه.
  2. محتوا کپی را چگونه تشخیص دهیم؟
    برای تشخیص محتوای کپی دو روش حل وجود دارد.
    روش اول: کپی‌کردن متن در url موتور جست‌وجو
    روش دوم: استفاده از ابزارهای گفته شده در مقاله
  3. آیا محتوای کپی به سایت ضرر می‌رساند؟
    بله؛ اگر شما برای وب‌سایت محتوا تولید نکنید خیلی بهتر است تا اینکه محتوای دیگران را در وب‌سایت خود قرار دهید. چرا که این کار غیر از جنبه غیراخلاقی آن از الگوریتم‌های گوگل رتبه منفی دریافت می‌کند که این موضوع می‌تواند در نتیجه گرفتن شما از موتورهای جست‌وجو اختلال ایجاد کند.
  4. آیا می‌توانم دو وب‌سایت با محتوای یکسان داشته باشم؟
    بله می‌توانید در دو وب‌سایت محتوای کپی قرار دهید؛ ولی خیلی زود منتظر ازدست‌دادن نتایج خود در موتورهای جست‌وجو باشید.

Related Posts

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست